De Klussenier Rob Kreuk

De Klussenier Rob Kreuk
De Klussenier Rob Kreuk

Peperboomstraat 5
3151 RN Hoek van Holland

Dien uw aanvraag in »

+31 174 847249
06 4142 3904
r.kreuk@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24483711

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Rob Kreuk. Voor de regio Hoek van Holland, Rotterdam en Den Haag ben ik de allround vakman voor alle soorten klussen in en rondom het huis, bedrijf of vereniging. Of het nu gaat om het plaatsen van complete badkamers, keukens, toiletten, zonwering (binnen en buiten) of voor complete verbouwingen, uw opdracht is bij mij in goede handen.

Jarenlang was ik werkzaam als installateur van zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en kunststof kozijnen, in loondienst maar ook voor eigen rekening. Naast mijn werk als installateur was ik altijd bezig met verschillende soorten klussen en verbouwingen. Zo heb ik drie huizen in eigen beheer compleet verbouwd. Voordat ik mezelf aansloot bij de franchiseorganisatie De Klussenier, had ik een eigen montage/klusbedrijf in de zonwering en verbouw. Daarnaast verrichtte ik de meest uiteenlopende verbouwingen voor grotere aannemers in de regio Rotterdam.

Zoals te zien is op onderstaande foto’s kunt u uitstekend bij mij terecht voor allerhande klussen. Mijn specialiteiten zijn onder andere, het plaatsen van badkamers en keukens, tegelwerk, toiletrenovatie en installatiewerk. Daarnaast bent u voor alle renovatie-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden bij mij aan het juiste adres. Staat uw klus hier niet bij? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ik vind het belangrijk dat de relatie met mijn klanten goed is en wil voor hen graag iets moois maken. Een opdracht is voor mij pas afgerond als u tevreden bent. Alle werkzaamheden houd ik van begin tot het eind in eigen hand, zo heeft u maar één aanspreekpunt. U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg, als u dat wil de inkoop van de materialen. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Voor vragen of om een klus in te dienen, kunt u gerust contact met mij opnemen via bovenstaande gegevens. Of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Hoek van Holland op www.klussenierrobkreuk.nl

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Zonwering plaatsen
 
Loading...